Vragen of opmerkingen bel +31(0)20 670 1265
Concept voor
flexibel huren

Voordelen

Bij Het Compacte Kantoor begrijpen we dat jij als ondernemer je volledig wilt focussen op het ondernemerschap. Wij faciliteren en ontzorgen ondernemers volledig op het gebied van huisvesting, zodat je meer tijd overhoudt voor wat je het liefste doet: Ondernemen.

De kantoorruimtes van Het Compacte Kantoor worden turnkey aangeboden tegen aantrekkelijke all-in huurprijzen en flexibele condities.Zo hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het aanvragen van een internetverbinding of de beveiliging van jouw kantoor. Ook hoef je niet meteen op zoek naar een nieuw kantoorgebouw op het moment dat je bedrijf snel groeit; je huurt er gewoon kantoorruimte bij of verhuist naar een grotere kantoorruimte.

Heb je specifieke wensen of eisen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan of plan een bezichtiging in een van onze kantoorgebouwen.

Bekijk alle locaties  Adviesgesprek aanvragen

Hieronder meer voordelen die Het Compacte Kantoor jou biedt!

 • All-in prijs

  De genoemde prijzen zijn inclusief energiekosten , onderhoud technische installaties, facilitair onderhoud van de centrale ruimtes, internet, beveiliging en gebruik van parkeervoorzieningen. Er vindt geen verrekening achteraf plaats op basis van de daadwerkelijk gemaakt energiekosten. All-In is bij ons echt All-in!

 • Snelle internetverbinding

  Iedere ruimte heeft diverse UTP aansluitpunten om snel te kunnen internetten. Op enkele locaties is ook wifi aanwezig. Abonnementskosten voor internetgebruik zijn bij de huurprijs inbegrepen.

 • Al te huur vanaf 1 maand

  Heb je een tijdelijke of een vaste kantoorruimte nodig? Het kan allebei bij Het Compacte Kantoor. De kantoorruimtes zijn al te huur voor minimaal 1 maand.

 • Vergaderruimte

  In elk kantoor is er een algemene vergader-/presentatieruimte om klanten te ontvangen en/of bijvoorbeeld nieuwe concepten te presenteren.

 • 24/7 toegankelijk

  Heb jij te maken met onregelmatige werktijden of wil je ’s weekends in een rustige omgeving doorwerken? De kantoorgebouwen zijn dag- en nacht, 7 dagen per week beschikbaar voor de huurders.

 • Facilitair

  De centrale ruimtes in de kantoorgebouwen worden structureel schoongemaakt door een professioneel schoonmaakbedrijf en de de ramen worden regelmatig gewassen.

 • Ten alle tijden schaalbaar

  Is jouw onderneming snelgroeiend of heb je slechts tijdelijk meer kantoorruimte nodig voor je personeel? Een groot voordeel van Het Compacte Kantoor is de schaalbaarheid: zowel naar boven, als naar beneden.

 • Centraal gelegen

  Alle kantoorgebouwen zijn centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar en/of eigen vervoer.

Heeft u vragen?
Stel ze gerust

Of bel ons! +31(0)20 670 1265

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Laatste nieuws

Deze huurders gingen je voor in Enschede

Zit je te denken om een kantoor te huren in Enschede? Dan ben je niet de enige. Wist je bijvoorbeeld dat bedrijven als Zorgeloosch, Acsenzo en Fleet Independent ook een […]

Lees meer
Deze huurders gingen je voor: