Vragen of opmerkingen bel +31(0)20 670 1265
Concept voor
flexibel huren

Het Concept

Het Compacte Kantoor staat voor flexibiliteit en optimaal gemak. Bij ons heb je als ondernemer volop ruimte om te groeien. Onze kantoorruimtes bevinden zich in moderne kantoorgebouwen verspreid over verschillende locaties en zijn voorzien van alle hedendaagse faciliteiten zoals: snel internet, gezamenlijke lunchruimte, pantry en mogelijkheden om te vergaderen. Onze gebouwen hebben in hun vestigingsplaats een centrale ligging, zijn beveiligd en 24-uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

Bekijk alle locaties

Flexibiliteit

Het Compacte Kantoor biedt startende ondernemers, zzp-ers, startups en groeiende ondernemingen het comfort om professionele kantoorruimtes (turnkey) tegen flexibele condities en scherpe tarieven voor een korte of langere tijd te kunnen huren. Ook heb je bij ons veel flexibiliteit bij het indelen van de kantoorruimtes. Een ruimte te groot? Wij plaatsen, indien gewenst, scheidingswanden om verschillende werkruimtes te creëren. Ook als de gehuurde kantoorruimte te klein wordt door sterke groei van jouw onderneming kun je bij ons snel en gemakkelijk opschalen in ruimte.

All-in prijzen

De huurprijzen per maand worden vooraf vastgesteld. Dit betekent dat je achteraf nooit meer betaalt en je niet voor verrassingen komt te staan. De huurprijzen zijn dus all-in. Onze all-in prijs is dus inclusief:

  • schoonmaak algemene ruimten en toiletten,
  • energiekosten zoals elektra, gas en water,
  • glasbewassing buitenzijde,
  • onderhoud technische installaties,
  • terreinonderhoud.

Gemak

Het Compacte Kantoor maakt het je graag gemakkelijk. Geef ons je wensen door en wij zoeken de best passende kantoorruimte voor je. Wil je de ruimte volledig gemeubileerd, planten voor de aankleding, extra aansluitingen, etc.? Geen probleem! Wij zorgen er graag voor dat je je als ondernemer over dit soort vragen geen zorgen hoeft te maken. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Samenwerken

Door de grote diversiteit aan ondernemers die werken vanuit kantoorruimtes van Het Compacte Kantoor kun je als ondernemer gebruik maken van de diverse kennisgebieden en netwerken van deze ondernemers. Hierdoor ontstaat synergie wat het ondernemen alleen maar leuker maakt.

Het compacte kantoor is een initiatief van Sectie5 Investments NV. Sectie5 Investments NV is opgericht in 2007 en structureert hoog renderende vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers. Sectie5 is een specialist op het gebied van winkelonroerendgoed, met name (wijk)winkelcentra en supermarkten.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar betaalbare en passende kantoorruimte en spreekt ons concept je aan vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan of plan een bezichtiging in bij een van onze kantoorpanden per locatie.

 

Heeft u vragen?
Stel ze gerust

Of bel ons! +31(0)20 670 1265

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Deze huurders gingen je voor: