Vragen of opmerkingen bel +31(0)20 670 1265
Concept voor
flexibel huren

Deze huurders gingen je voor in Enschede

Geplaatst op

Zit je te denken om een kantoor te huren in Enschede? Dan ben je niet de enige. Wist je bijvoorbeeld dat bedrijven als Zorgeloosch, Acsenzo en Fleet Independent ook een kantoor huren/hebben gehuurd aan de Neptunusstraat 21 en 27?

Volledig afgewerkt kantoor
Het is al mogelijk om een volledig afgewerkte kantoorruimte (vanaf 24 m²) te betrekken voor kortere of voor langere tijd. Door onze grote mate van flexibiliteit zijn de kantoorruimtes in Enschede schaalbaar: of je nu een compacte bedrijfsruimte wilt voor uitsluitend jezelf, of je wilt met je hele bedrijf enkele bedrijfsruimtes betreden om vanuit hier verder te groeien. Bij Het Compacte Kantoor staat flexibiliteit en schaalbaarheid voorop. En dat is natuurlijk wel zo prettig!

Huren vanaf slechts 183,- p.m. 
Je kunt al een kantoor huren in Enschede vanaf 1 maand voor € 183,- per maand all-in. Er is nog maar een beperkt aantal bedrijfsruimte vrij, bekijk snel onze beschikbaarheid op de onderstaande kaart en wees er snel bij! Let op: In Enschede beschikken wij over twee naast elkaar gelegen locaties. Bekijk hier de beschikbaarheid van de locatie op de Neptunusstraat 21 en de Neptunusstraat 27.

  • Schoonmaak algemene ruimten en toiletten
  • Energiekosten zoals elektra, gas en water
  • Glasbewassing buitenzijde
  • Onderhoud technische installaties
  • Terreinonderhoud
  • Supersnel glasvezel internet
  • Airconditioning (alleen op de 2e verdieping)
  • Systeemplafonds met verlichting
  • Kabelgoten

Neem eens vrijblijvend contact op en kom meer te weten.

Laatste nieuws

Deze huurders gingen je voor in Enschede

Zit je te denken om een kantoor te huren in Enschede? Dan ben je niet de enige. Wist je bijvoorbeeld dat bedrijven als Zorgeloosch, Acsenzo en Fleet Independent ook een […]

Lees meer