Vragen of opmerkingen bel +31(0)20 670 1265
Concept voor
flexibel huren

Kantoorruimte huren in Bodegraven

Kantoorruimte huren in Bodengraven? Het Compacte Kantoor verhuurt verschillende kantoorruimtes in het ‘BUSINESSCENTER RAADHUISPLEIN’ aan het Raadhuisplein te Bodegraven. De kantoorruimtes worden turnkey verhuurd tegen flexibele condities en scherpe prijzen. Geen grote investeringen, geen wurgcontracten en veel flexibiliteit. Het kantoorgebouw is beveiligd en is 24-uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Kijk snel naar het actuele aanbod aan kantoorruimtes:

 

 

Wil je een kantoor met één kamer of – via een eigen portaal – met twee of meer kamers, tot en met een gehele etage? Geen probleem bij Het Compacte Kantoor is alles mogelijk. Daarnaast bieden wij flexibiliteit in de keuze voor huurperiodes, je kunt via Het Compacte Kantoor al voordelig een kantoorruimte huren voor € 215,- excl. btw all-in per maand. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk meer foto’s

All-in

De kantoorruimtes worden turnkey opgeleverd en zijn voorzien van vloerbedekking, systeemwanden en systeemplafonds met inbouwverlichting. De prijzen zijn all-in, dit houdt in dat de onderstaande kosten niet worden doorberekend maar in de huurprijs zijn opgenomen.

  • schoonmaak algemene ruimten en toiletten,
  • energiekosten zoals elektra, gas en water,
  • glasbewassing buitenzijde,
  • onderhoud technische installaties.

Andere diensten kunnen tegen een afgesproken meerprijs worden afgenomen.

Faciliteiten

Het kantoorgebouw beschikt over diverse faciliteiten waaronder:

  • bedraad en draadloos internet,
  • copier/printer,
  • gezamenlijke lunch- en vergaderruimte,
  • pantry en receptie.

 Locatie / Ligging / Bereikbaarheid

Bereikbaarheid per auto

Met de auto is het Businesscenter gemakkelijk binnen enkele minuten te bereiken via de A12 of de N11. Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt en in de onderliggende parkeergarage.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Het Businesscenter Raadhuisplein is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde busstation ligt op 10 minuten loopafstand.