Vragen of opmerkingen bel +31(0)20 670 1265
Concept voor
flexibel huren

Tenderhands Care groeit en huurt extra ruimte

Geplaatst op

Enige tijd geleden mochten we Tenderhands Care verwelkomen als nieuwe huurder. Inmiddels is de organisatie zo hard gegroeid dat de huidige kantoorruimte niet meer toereikend was. Hierdoor hebben zij hun intrek genomen in een extra kantooorruimte.

De in 2011 opgerichte organisatie is uitgegroeid tot een betrokken thuiszorgorganisatie en dit concept lijkt bijzonder goed aan te slaan. Met de slogan “Zorg kan altijd beter” helpen zij cliënten zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen. Een van de grote voordelen van Tenderhands Care is dat zij geen wachttijden hanteren, waardoor je direct gebruik kunt maken van haar diensten.

Met een klanttevredenheid van 97% toont Tenderhands Care aan dat uitstekende zorg anno 2018 nog steeds mogelijk is.

Ben jij als organisatie ook op zoek naar een kantoorruimte waarbij je de mogelijkheid hebt om door te groeien? Bij Het Compacte Kantoor huur je flexibel, all-in en al vanaf 1 maand. Geen langlopende contracten en kleine lettertjes, maar flexibele huurcondities waarmee jij als ondernemer écht vooruit kunt!

Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Laatste nieuws

Deze huurders gingen je voor in Enschede

Zit je te denken om een kantoor te huren in Enschede? Dan ben je niet de enige. Wist je bijvoorbeeld dat bedrijven als Zorgeloosch, Acsenzo en Fleet Independent ook een […]

Lees meer