Vragen of opmerkingen bel +31(0)20 670 1265
Concept voor
flexibel huren

Acsenzo groeit en breidt uit!

Geplaatst op

Half december konden wij vol trots op onze website vermelden dat Acsenzo 1 van onze nieuwe huurders werd. Maar liefst 3 ruimtes werden ingenomen door Acsenzo Accountant en Belastingadvies. Het bedrijf groeide echter gestaag door en inmiddels is er nóg een extra ruimte in gebruik genomen.

Over Acsenzo Accountant en Belastingadvies

Acsenzo Accountant en Belastingadvies werkt samen met jou aan de toekomst van je onderneming. Ze ondersteunen bij financiële administratie, rapportages en voorzien je daarnaast van deskundig advies.

Flexibel huren

1 van de grote voordelen van Het Compacte Kantoor Enschede is dat je net als Acsenzo flexibel kunt huren. Wanneer je bedrijf groeit hoef je niet meteen op zoek naar een nieuw kantoorgebouw; je huurt er gewoon kantoorruimte bij of verhuist naar een grotere kantoorruimte.

Ook een kantoorruimte huren?

Wil jij net als Acsenzo ook een kantoorruimte huren waarbij je alle vrijheid hebt om door te groeien? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Laatste nieuws

Deze huurders gingen je voor in Enschede

Zit je te denken om een kantoor te huren in Enschede? Dan ben je niet de enige. Wist je bijvoorbeeld dat bedrijven als Zorgeloosch, Acsenzo en Fleet Independent ook een […]

Lees meer