Vragen of opmerkingen bel +31(0)20 670 1265
Concept voor
flexibel huren

Kantoorruimte / bedrijfsruimte huren in Winterswijk

Wil jij kantoorruimte huren in Winterswijk? Het Compacte Kantoor verhuurt verschillende kantoorruimtes vanaf € 231,- per maand in dit mooi gelegen, modern, goed onderhouden kantoorgebouw ‘DE MAJESTEIT’ aan het Beatrixpark 20 te Winterswijk. De kantoorruimtes worden turnkey verhuurd tegen flexibele condities en scherpe prijzen.

Tijdelijk twee maanden gratis!!

Nu tijdelijk 2 maanden gratis bij een jaar huur van een bedrijfsruimte in Winterswijk! Vraag vrijblijvend een bezichtiging aan in Winterswijk. Bekijk de beschikbare kantoorruimtes hieronder en vraag direct een bezichtiging aan op locatie.

Bekijk de beschikbaarheid op onze interactieve plattegrond

 

 

Kantoorgebouw ‘DE MAJESTEIT’

Geen grote investeringen en veel flexibiliteit. Het kantoorgebouw is 24-uur per dag, zeven dagen per week beveiligd en toegankelijk. Natuurlijk is er supersnel glasvezel internet aanwezig.

Bekijk meer foto’s

All-in service

De bedrijfsruimtes worden turnkey opgeleverd en zijn voorzien van vloerbedekking, systeemwanden en systeemplafonds met inbouwverlichting. De prijzen zijn all-in, dit houdt in dat de onderstaande kosten niet worden doorberekend maar in de huurprijs zijn opgenomen.

  • Schoonmaak algemene ruimten en toiletten
  • Energiekosten zoals elektra, gas en water
  • Glasbewassing buitenzijde
  • Onderhoud technische installaties
  • Terreinonderhoud
  • Supersnel glasvezel internet
  • Elektronisch bedienbare screens
  • Etc.

Locatie / Ligging / Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde bushalte (Winterswijk, Streekziekenhuis) is binnen 4 minuten lopen te bereiken. Het dichtstbijzijnde treinstation (Winterswijk-West) ligt op 9 minuten loopafstand.

Met de auto
Met de auto is het kantoorpand goed bereikbaar door haar ligging in de directe nabijheid van de Rondweg Zuid (N319). Deze rondweg staat in directe verbinding met de uitvalswegen naar de snelweg A18, de ”Twenteroute” en de Duitse snelwegen.

Deze huurders gingen je voor: