Vragen of opmerkingen bel +31(0)20 670 1265
Concept voor
flexibel huren

Kantoorruimte huren in Enschede 27

Naast de locatie in Enschede op de Neptunusstraat 21, verhuurt Het Compacte Kantoor ook in het goed onderhouden kantoorgebouw aan de Neptunusstraat 27 te Enschede. De bedrijfsruimtes worden turnkey verhuurd tegen flexibele condities en scherpe prijzen.

Kantoorruimtes vanaf € 252,- per maand all-in

Wil je een kantoor met één kamer of – via een eigen portaal – met twee of meer kamers, tot en met een gehele etage? Geen probleem bij Het Compacte Kantoor is alles mogelijk. Daarnaast bieden wij flexibiliteit in de keuze voor huurperiodes; je kunt via Het Compacte Kantoor al voordelig bedrijfsruimte huren in Enschede vanaf 1 maand voor € 252,- per maand all-in. Er is nog maar een beperkt aantal bedrijfsruimte vrij, bekijk snel onze beschikbaarheid op de onderstaande kaart en wees er snel bij! Let op: In Enschede beschikken wij over twee naast elkaar gelegen locaties. Bekijk hier de beschikbaarheid van onze andere locatie op de Neptunusstraat 21.

Bekijk de beschikbaarheid op onze interactieve plattegrond

 

All-In: geen verrassingen!

De kantoorruimten worden turnkey opgeleverd en zijn voorzien van vloerbedekking, systeemwanden en systeemplafonds met inbouwverlichting. De prijzen zijn all-in, dit houdt in dat de onderstaande kosten en faciliteiten niet worden doorberekend maar in de huurprijs zijn opgenomen.

  • Schoonmaak algemene ruimten en toiletten
  • Energiekosten zoals elektra, gas en water
  • Glasbewassing buitenzijde
  • Onderhoud technische installaties
  • Terreinonderhoud
  • Supersnel glasvezel internet
  • Airconditioning (alleen op de 2e verdieping)
  • Systeemplafonds met verlichting
  • Kabelgoten

Bekijk meer foto’s

Voordelig kantoorruimte Enschede Neptunusstraat 27 huren

Het is al mogelijk om een volledig afgewerkte kantoorruimte (vanaf 24 m2) te betrekken voor kortere of voor langere tijd. Door onze grote mate van flexibiliteit zijn de kantoorruimtes in Enschede schaalbaar: of je nu een compacte bedrijfsruimte wilt voor uitsluitend jezelf, of je wilt met je hele bedrijf enkele bedrijfsruimtes betreden om vanuit hier verder te groeien. Bij Het Compacte Kantoor staat flexibiliteit en schaalbaarheid voorop.

Locatie / Ligging / Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan het Capitool op 5 minuten loopafstand van het kantoorpand. Het treinstation ‘Enschede Drienerlo’ bevindt zich op 5 à 10 minuten loopafstand.

Met de auto

Met de auto is het kantoorgebouw goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A35.

Deze huurders gingen je voor: